Over ons

De Academy of Potential is een bijlesinstituut die ook huiswerkbegeleidingen aanbied. Wij bieden dit aan het basisonderwijs en voortgezet onderwijs. De focus binnen de Academy of Potential ligt voornamelijk op persoonlijke begeleiding, kwaliteit staat boven kwantiteit. Naast het begeleiden bij schoolopdrachten besteden wij grotendeels van de lessen ook aan coachen en aanleren van goede werkmethodes om zelfstandig te studeren. Het doel is uiteindelijk om 

leerlingen hun eigen potentie in te laten zien, door coaching en te ondersteunen in hun ontwikkeling.

Academy of Potential staat voor het optimale uit elke leerling halen. Wij geloven erin dat ieder individu de potentie heeft om te excelleren op zijn of haar manier. Helaas heeft niet elke leerling de juiste middelen en/of begeleiding om die doelen te bereiken. Academy of Potential creëert mogelijkheden, iedereen verdiend de mogelijkheid om succesvol te zijn.

Ons missie is om de volledige potentie uit de leerlingen te halen en hun eigen barrière te doorbreken. Daarnaast vinden wij het belangrijk om een structureel inzicht te geven in het leerproces, waardoor studeren overzichtelijker wordt.